Fogászati röntgen árak

Magas minőségű fogászati röntgen szolgáltatásaink mellé kedvező díjszabást biztosítunk régi és új pácienseinknek egyaránt. Nem kell túl mélyen a pénztárcájába nyúlnia akkor sem, ha panoráma röntgent kér tőlünk, de még egy 3D CBCT felvételhez is jutányos áron juthat hozzá, ha mellettünk teszi le a voksát. Tekintse meg részletes árainkat, gyors és egyszerű időpontfoglaláshoz pedig használja online rendszerünket! Várjuk Nagymező utcai rendelőnkbe hétfőtől péntekig.

3D CBCT árak

Nincs ok az aggodalomra akkor sem, ha teljes körű, részleteibe menően pontos képet kell kapjon felső- és alsó állkapcsa, valamint teljes fogazata állapotáról. Mielőtt azt hinné, ez biztosan egy megfizethetetlen fogászati röntgen technológia, van egy jó hírünk: nálunk a 3D CBCT felvételek árai sem járnak az egekben. Győződjön meg róla, böngéssze át árlistánkat, és foglaljon mielőbb időpontot! Ha kérdése van, tapasztalt kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.


Nagy térfogatú fogászati (8 x 9) 20.000 Ft
Mandibula (8 x 8) 14.000 Ft
Maxilla (8 x 8) 14.000 Ft
TMI 8.000 Ft
Sinus maxillaris 20.000 Ft
3 fog 10.000 Ft

Panoráma röntgen árak

A panoráma röntgen, vagyis a teljes fogsorról készült felvétel az egyik legtöbbször igénybevett szolgáltatásunk, hiszen ennek segítségével a szakemberek átfogó, mégis részletgazdag képet kaphatnak fogazatunk állapotáról. Nálunk a minőség és a megfizethetőség kéz a kézben jár, így biztos lehet benne, hogy megfizethető áron jut hozzá, ha ilyen felvételre lesz szüksége. Nézze meg árainkat, és jelentkezzen be hozzánk, Nagymező utcai rendelőnkbe! Barátságos környezet, hozzáértő szakemberek és prémium szolgáltatások várják.


Ízületi felvétel 8.000 Ft
Panoráma felvétel (OP) 5.000 Ft