Panoráma röntgen

Egy panorámafelvétel elkészítésére számos okból lehet szükség. Kezelőorvosa kérheti, ha szeretne teljes képest kapni fogairól és a csontozatról, emellett a góckutatás szempontjából is az egyik leghatékonyabb megoldásnak számít. Szintén elengedhetetlen a panoráma rtg implantációs műtétek esetében, hiszen mind a biztonság, mind a tervezés szempontjából kulcsfontosságú az összkép ismerete. A lista még sokáig folytatható lenne, hiszen ez az eljárás az egyik legelterjedtebb képalkotási megoldások közé tartozik a fogásztatban.

Nagymező utcai rendelőkben az alábbi panoráma röntgenfelvételek elkészítését vállaljuk:

  • fogászati gócok feltérképezése
  • állkapocsízület elváltozásainak vizsgálata
  • bölcsességfog eltávolítása
  • implantátum beültetése, csontpótló beavatkozások
  • fül-orr-gégészeti diagnosztika

Mire számíthat, ha minket választ?

A Belvárosban található rendelőnkben a legkorszerűbb készülékekkel készítjük el a panoráma röntgen felvételeket, így biztos lehet benne, hogy a felvételek élesek és pontosak lesznek. Tisztában vagyunk vele, hogy sok ügyfelünk számára – mint minden fogászati eljárás - a röntgen is szorongást okoz, így igyekszünk oldott hangulatban, barátságos hozzáállás mellett végezni munkánkat. Ami pedig az árakat illeti, panoráma rtg szolgáltatásunk mindössze 4 000 Ft-ba kerül, az elkészült felvételeket pedig díjmentesen elküldjük kezelőorvosának e-mailben.

A panoráma röntgenen túl rendelőnkben lehetőség van 3D CBCT felvételek készítésére is, és természetesen intraorális röntgen kapcsán is bátran fordulhat hozzánk.

Válasszon minket, ha kulturált környezetben, könnyen megközelíthető helyen készíttetné el panoráma röntgenjét!