Fogászati röntgen Budapest szívében

Ha minket választ, nincs szükség sem beutalóra, sem megterhelő, hosszadalmas utazásra. Fogászati röntgen laboratóriumunk a Belvárosban, a Nagymező utcában található, így a város bármely részéről könnyedén és gyorsan megközelíthető. Érkezzen akár autóval vagy tömegközlekedéssel, frekventált elhelyezkedésünknek köszönhetően biztosan megtalál minket!

Átlátható árak

Több mint hat éve működő radiológia rendelőnkben verhetetlen árakkal várjuk meglévő és új ügyfeleinket. Díjszabásunkról bővebben is tájékozódhat weboldalunk megfelelő menüpontjára kattintva. Nem dolgozunk apró betűs részekkel, így Önt nem érhetik meglepetések a számla kiállításakor. Sőt, munkánkra bemozdulás garanciát is vállalunk! Ennek értelmében csak a jól sikerült, éles felvételekért kell fizetnie, a bemozdulás miatt homályos röntgenképeket nem számítjuk be a végösszegbe. Korszerű eszközeink teljesen fájdalommentes vizsgálatokat tesznek lehetővé, barátságos hozzáállásunkkal pedig stresszmentes környezetet teremtünk.

Teljes körű szolgáltatások

Szolgáltatásaink a fogászati radiológia teljes palettáját lefedik. Mindegy, hogy intraorális (más néven kis röntgen) vagy panoráma-felvételre van szüksége, nálunk kulturált körülmények várják. Akkor is érdemes minket választania, ha teljes fogászati 3D CBCT-t kért fogorvosa, hiszen laborunkban rendelkezünk a legmodernebb képalkotó berendezésekkel is.


Látogasson el hozzánk, ha profikra bízná a fogászati röntgen elkészítését, foglaljon időpontot most!


Simonffy Csaba

Molekuláris bionikus mérnök

Molekuláris bionikus mérnökként sokat foglalkoztam orvosi képalkotó rendszerekkel. Reméljük, fogászati röntgen laborunkban minden segítséget meg tudunk adni, amely Önt egy szebb mosolyhoz vezeti, legyen szó akár egy panoráma-, akár intraorális röntgenről.