Fogászati röntgen Budapest szívében

Ha minket választ, nincs szükség sem beutalóra, sem megterhelő, hosszadalmas utazásra. Fogászati röntgen laboratóriumunk a Belvárosban, a Nagymező utcában található, így a város bármely részéről könnyedén és gyorsan megközelíthető. Érkezzen akár autóval vagy tömegközlekedéssel, frekventált elhelyezkedésünknek köszönhetően biztosan megtalál minket!

Átlátható árak

Több mint hat éve működő radiológia rendelőnkben verhetetlen árakkal várjuk meglévő és új ügyfeleinket. Díjszabásunkról bővebben is tájékozódhat weboldalunk megfelelő menüpontjára kattintva. Nem dolgozunk apró betűs részekkel, így Önt nem érhetik meglepetések a számla kiállításakor. Sőt, munkánkra bemozdulás garanciát is vállalunk! Ennek értelmében csak a jól sikerült, éles felvételekért kell fizetnie, a bemozdulás miatt homályos röntgenképeket nem számítjuk be a végösszegbe. Korszerű eszközeink teljesen fájdalommentes vizsgálatokat tesznek lehetővé, barátságos hozzáállásunkkal pedig stresszmentes környezetet teremtünk.

Teljes körű szolgáltatások

Szolgáltatásaink a fogászati radiológia teljes palettáját lefedik. Mindegy, hogy intraorális (más néven kis röntgen) vagy panoráma-felvételre van szüksége, nálunk kulturált körülmények várják. Akkor is érdemes minket választania, ha teljes fogászati 3D CBCT-t kért fogorvosa, hiszen laborunkban rendelkezünk a legmodernebb képalkotó berendezésekkel is.

Fogászati röntgen felvételek

Tapasztalt szakemberek

Fogászati röntgenlaboratóriumunkban a legfelkészültebb szakemberekkel dolgozunk, hogy pácienseink gyorsan kaphassanak jó minőségű röntgen- és CT-felvételeket. Simonffy Csaba molekuláris bionikus mérnök orvosi és számítástechnikai ismereteit alkalmazva a legmodernebb képalkotórendszerekkel segíti pácienseit asszisztensnőink segítsége mellett. Csapatunk tagjai mindent megtesznek azért, hogy kényelmes körülmények között fogadják pácienseinket, és a legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsák.

Modern technológia

Legyen szó fogászati 3D CBCT-ről, intraorális vagy panoráma röntgenről, nálunk a legkorszerűbb technológiák biztosítják a precíz képalkotást. Panoráma röntgen gépünk a teljes fogsorról készült képekkel segíti a diagnosztikát és a későbbi sikeres kezelést, intraorális röntgenkészülékünk torzításmentes felvételt készít az egyes részletekről, míg 3D CBCT-technológiánk akár a csontállomány szerkezetéről is különösen részletes képet ad. A rendelőnkben készült felvételeket emailben azonnal elküldjük pácienseinknek, vagy akár CD-re írjuk, megkönnyítve a későbbi fogászati kezelésekre való előkészületeket.

Kényelmes bejelentkezés, jól megközelíthető helyszín

Fontos számunkra, hogy a lehető legegyszerűbbé tegyük a röntgenkészítés folyamatát pácienseink számára, így nálunk az időpontfoglalás csupán néhány kattintást igényel. Miután online felületünkön kiválasztotta a röntgenvizsgálat típusát és az Önnek megfelelő időpontot, várakozás nélkül érkezhet meg a vizsgálatra. Válassza Ön is Nagymező utcai rendelőnket a belváros szívében!

Látogasson el hozzánk, ha profikra bízná a fogászati röntgen elkészítését, foglaljon időpontot most!