Fogászati röntgen szolgáltatásaink

Gyors, pontos, minőségi panoráma röntgen, fogászati CT készítése tapasztalt szakemberekkel, professzionális berendezésekkel, kifogástalan képminőséggel, korrekt áron. Akár fogászati, akár szájsebészeti problémáról van szó, nálunk gyorsan, sorban állás nélkül hozzájuthat a szükséges felvételhez, ami akut esetekben különösen fontos szempont. Foglaljon időpontot Nagymező utcai rendelőnkbe!

Rendelőnkben az alábbi szolgáltatásokkal várjuk:

A Nagymező Dentál Radiológia teljes körű megoldásokat kínál az egyszerű intraorális felvételektől a panoráma röntgenen át egészen a korszerű 3D CBCT eljárásokig. Szolgáltatásainknak köszönhetően orvosa teljes körű képet kaphat a fogakról és az állkapocsról, ami elengedhetetlen a sikeres kezeléshez. Várjuk Önt is Budapesten, a 6. kerületben!


3D CBCT röntgen

3D CBCT röntgen:

A legkorszerűbb, egyben a legpontosabb képet adó eljárás. A komplett 3 dimenziós felvétel elengedhetetlen az állkapocsízület elváltozásainak feltérképezésére, de implantátum és csontpótló beavatkozások során is szükséges lehet.

Intraorális röntgen

Intraorális röntgen:

Amennyiben 1-1 fogról szeretne kezelőorvosa átfogó képet kapni, az intraorális röntgen a megoldás. A felvétel gyorsan elkészíthető, a sugárterhelés pedig minimális. Gyökérkezelés esetén nélkülözhetetlen, hiszen a rejtett hibákat is feltárja.

Panoráma röntgen

Panoráma röntgen:

Komplex és gyors megoldás, amely számos területen alkalmazható a góckutatástól az implantátumok beültetéséig. Rendelőnkben jobb és bal oldali, teljes, front felvételek és állkapocs ízületek kapcsán is állunk rendelkezésére.

Minden általunk készített felvételt CD-re írva is átadunk, emellett e-mailben is elküldjük orvosának. Szolgáltatásaink igénybe vételéhez nincs szükség beutalóra, online időpontfoglaló rendszerünknek köszönhetően pedig rövid várakozási idővel tudjuk fogadni ügyfeleinket.

Tudjon meg többet az egyes szolgáltatásokról, és forduljon hozzánk, amennyiben professzionális fogászati röntgenre van szüksége!